ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ»

ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ»

Η SAVE COAST διοργάνωσε στο My Way Hotel, ενημερωτική ημερίδα με θέμα «ΠΑΡΑΚΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΡΥΠΑΝΣΗ». Η διοργάνωση είχε μεγάλη συμμετοχή από πολίτες ευαισθητοποιημένους στο περιβάλλον αλλά και από τις Αρχές του τόπου, όπως Αιρετούς της αυτοδιοίκησης και συγκεκριμένα του Β΄ βαθμού της Περιφερειακής Αρχής. Χαιρετισμό απηύθυναν , ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαϊμης και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαδόπουλος.

Φωκίων Ζαΐμης
Παναγιώτης Παπαδόπουλος

Ομιλητές ήταν, η Επιστημονική Επιτροπή της Save Coast, Χριστόφορος Καπόπουλος και Παναγιώτης Γεωργακόπουλος, η Κορδελλά Σταυρούλα και ο Γεράσιμος Αποστόλου, δύτης. Μίλησαν, μεταξύ άλλων, για τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν και τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για την προστασία του περιβάλλοντος της παράκτιας ζώνης και της θάλασσας γενικότερα.

Χριστόφορος Καπόπουλος
Παναγιώτης Γεωργακόπουλος
Κορδελλά Σταυρούλα
Γεράσιμος Αποστόλου

Ακολούθησε βράβευση με αναμνηστική πλακέτα του επιστημονικού συνεργάτη της Save Coast , Γεωργακόπουλου Παναγιώτη για την προσφορά και δράση του (ιδίως όταν ήταν αιρετός στο δήμο Δ. Αχαΐας) στην αντιμετώπιση της διάβρωσης, με τα προγράμματα που αξιοποίησε, για τις ήπιες περιβαλλοντικές παρεμβάσεις. Επίσης βραβεύτηκαν, ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαϊμης, η Σταυρούλα Κορδελλά, και η Σάνη Πέττα Γεωργιάδη για την πολύπλευρη συνεργασία και βοήθειά τους.

Σοφία Πανίτσα και Σάνη Πέττα Γεωργιάδη

Η βραδιά έκλεισε με εξαιρετική μουσική από το σχήμα «Ευήκοον Μέλος» ολοκληρώνοντας την εκδήλωση που χαρακτηρίστηκε από όλους επιτυχημένη!

Ευήκοον Μέλος

Leave a Reply

Your email address will not be published.